Plastproduktion med kunden i fokus

Vi på Park Brothers Plastproduktion tillverkar mindre plastdetaljer efter kundens specifikation. Vi har en stor kunskapsbank och mångårig erfarenhet vilket gör det möjligt för oss att komma på den perfekta lösningen för just dig. Vi är en liten, stabil och pålitlig organisation och arbetar alltid flexibelt samt med snabba leveranser.

Vi följer våra kunder i processen och värderar öppenhet och diskussion högt då det ofta leder till det bästa resultatet.

 

Vår produktion

Vi på Park Brothers tillverkar mindre plastdetaljer efter kundens specifikation i vår maskinpark där det just nu finns 14 maskiner.  Våra formsprutor har från 25 till 160 tons låskraft och en massamängd upp till 200g. Vi automatiserar våra maskiner med robotar och löser det mesta då vi alltid har en maskin över för att snabbt och flexibelt lösa dina problem.

Produkter

Vi kan hjälpa dig med det mesta och har som fokus att alltid göra produktionen så miljömedveten och kvalitetssäker som möjligt. Just nu producerar vi bland annat lövräfsor, livsmedelsburkar och tapetverktyg till lokala, nationella och internationella företag.